Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés Tudástár

Pár szó a hőszigetelés-sel kapcsolatos tudnivalókról,mire figyeljünk oda!. Bővebben »

Hőszigetelés Webáruház

hőszigetelő rendszerek webáruházTermékeinket megvásárolhatja Hőszigetelő rendszer webáruházunkban is. Bővebben »

Kapcsolat

Kérje árajánlatunkat, kedvezményes hőszigetelés,homlokzati hőszigetelés-ről Bővebben »
Polisztirol hőszigetelés

Fontos kérdés, környezetbarát a polisztirol?

A bonni Építési anyagok Környezetvédelmi Szervezete (ECO), vizsgálati eredményei szerint beigazolódott, hogy alaptalanok voltak az Polisztirollal szembeni tévhitek, a környezettudatos vásárlók is nyugodtan használhatják ezt a kedvező árú, széleskörűen alkalmazható hőszigetelő anyagot, mert a  polisztirol kiemelkedően környezetbarát anyagnak bizonyult.

A legnagyobb m2 számban értékesített hőszigetelő anyag a polisztirol hablemez vagyis a hungarocell. Alapanyaga a kőolaj. Expandálással állítják elő, vízgőzzel. Legfontosabb tulajdonsága a hővezetési tényező W/(mK). A legjobb hőszigetelő anyag a levegő, a polisztirol a gyöngyöcskékbe zárt levegőnek köszönheti, hogy az egyik legjobb hőszigetelés manapság. Gyártási technológiájának köszönhetően a levegő nem tud eltávozni a cellákból, és hosszú időn át képes megőrizni kiváló tulajdonságait.

polisztirol hablemez

- Kiváló hőszigetelő tulajdonság

- Egészségre teljesen ártalmatlan, nem tápláléka kistestű rágcsálóknak

- Kis hőtágulás, gomba és baktérium nem telepszik meg szerkezetében

- Tűzveszélyességi osztály: E

A polisztirol (hungarocell) kiválóan alkalmazható régi és új építésű épületek beltéri és homlokzati hőszigeteléséhez. Testsűrűsége könnyű, ezért széles körben alkalmazható. Könnyen alakítható és vágható, valamint szállítása nem igényel nagy teherbírású autót.

A homlokzati polisztirol rövid ideig 75-80 celsius-nak is ellenáll, és kiválóan elviseli akár a -180celsius fokot is. A Polisztirol hablemez az idő múlásával nem változik. Nem rohad el, nem korhad, viszont tartós napsűtésnek kitett polisztirol felülete elsárgúl és romlik a  hőszigetelő tulajdonsága.

 

A homlokzati polisztirol hőszigetelés,hungarocell amely tartja az otthoni meleget télen és nyáron a hűvös klímát, ami a kényelmes élethez szükséges. Telepítése segíti a pénzt megtakarítani, évről évre csökkenti költségeit a fűtés és légkondicionálás területén. Használatával kevesebb energiát használ fel az épületünk, ezért a környezetbe kijutó káros anyag mennyisége csökken.

homlokzati polisztirol

- Méretek: 1000 x 500mm

- Vastagság: 1-30cm

- Tőzvédelmi osztály: E (EN 13501-1 szabvány szerint)

- Hőátbocsátási tényező: 0,037 W/mK

Az energiamegtakarítás kezdődik egy megfelelően hőszigetelt homlokzati falaknál. De kiválóan, csak minőségi polisztirol hőszigetelés-el lehet javítani az energiahatékonyságot otthonában. Az áltaunk forgalmazott  homlokzati hőszigetelő anyag magas minőségű Magyar termék. Méretpontos és zsugorodás mentes, hogy megelőzze az esetleges kivitelezési hiányosságokat, amelyek miatt energiavesztesége keletkezzen, és ez miatt többletköltsége legyen.


Bővebben

_
Body
Background Color
Top
Background Color
Text Color
Link Color
Background Image
Bottom
Background Color
Text Color
Link Color