Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés Tudástár

Pár szó a hőszigetelés-sel kapcsolatos tudnivalókról,mire figyeljünk oda!. Bővebben »

Hőszigetelés Webáruház

hőszigetelő rendszerek webáruházTermékeinket megvásárolhatja Hőszigetelő rendszer webáruházunkban is. Bővebben »

Kapcsolat

Kérje árajánlatunkat, kedvezményes hőszigetelés,homlokzati hőszigetelés-ről Bővebben »
Kőzetgyapot hőszigetelés

Mi a Kőzetgyapot?

A kőzetgyapot hőszigetelés egy ásványi alapú szálas szigetelő anyag, bazalt kő és újrahasznosított salakból tevődik össze. Bazalt egy vulkáni kőzet, ami igen gazdagon fordúl elő a földön, és a salak ami egy mellékterméke az acél és réz gyártásban. Gyártása az ásványi anyagok megolvasztják, és vékony szálakban kialakítják, és méretre vágják a terméket.

kőzetgyapot

- Kiváló hőszigetelő tulajdonság

- Igen magas hőmérsékletnek ellenáll, akár 1000-1250 C fok

- Nem káros az egészségre, természetes alapanyagainak köszönhetően a környeztre sem gyakorol káros hatásokat.

- Tűzállóság: A1

Kőzetgyapot hőszigetelés. Az építőiparban  egyre nagyobb figyelmet fordítanak erre a fajta hőszigetelő anyagra. Igen sok jó tulajdonságával, és széles körű felhasználhatóságával, vívta ki magának az elismerést. Páraátersztő képessége a kőzetgyapot termékeknek magasan a legjobb, mivel a magas hőmérsékletnek igen jól ellenáll, a tűzvédelmi szempontoknak is kiválóan eleget tesz. A kőzetgyapot hőszigetelés a tulajdonságai miatt igen megnyuktató és folyamatos biztonságérzetet kölcsönöz az épület tulajdonosának, állandó és költségkímélő belső hőmérséklet valamint a meglévő épületszerkezetek megovásával párosúl. Alapanyaga természetes, ezért a környezetre semilyen káros hatása nincs. Termékeink között megtalálható a homlokzati kőzetgyapot, általános felhasználásra  szánt kőzetgyapot hőszigetelés, és ne feledkezzünk meg a lépésálló fajtáról sem.

 

A PAROC FAS 3 homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés, amely tartja az otthoni meleget télen és nyáron a hűvös klímát, ami a kényelmes élethez szükséges.Telepítése segíti a pénzt megtakarítani, évről évre csökkenti költségeit a fűtés és légkondicionálás területén. Kevesebb energiát használ fel az épületünk, ezért kevesebb káros anyag jut ki környezetünkbe.

PAROC homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés

- Méretek: 1200 x 600mm

- Vastagság: 4-20cm

- Tőzvédelmi osztály: A1 (EN 13501-1 szabvány szerint)

- Hőátbocsátási tényező: 0,037 W/mK

Az energiamegtakarítás kezdődik egy megfelelően szigetelt tetőtérben és a homlokzati falaknál. De kiválóan, cask minőségi kőzetgyapot hőszigetelés-el lehet javítani az energiahatékonyságot otthonában. Az áltaunk forgalmazott PAROC hőszigetelés könnyen vágható és telepíthető. Egyedülálló a kőzetgyapot összetétele, kialakítása megkönnyíti a vállalkozó munkáját, hogy  megelőzze az esetleges kivitelezési hiányosságokat, amelyek miatt energiavesztesége keletkezzen, és ez miatt többletköltsége legyen. Mert mindíg a kritikus lépés a telepítés.


Bővebben

_
Body
Background Color
Top
Background Color
Text Color
Link Color
Background Image
Bottom
Background Color
Text Color
Link Color