Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés Tudástár

Pár szó a hőszigetelés-sel kapcsolatos tudnivalókról,mire figyeljünk oda!. Bővebben »

Hőszigetelés Webáruház

hőszigetelő rendszerek webáruházTermékeinket megvásárolhatja Hőszigetelő rendszer webáruházunkban is. Bővebben »

Kapcsolat

Kérje árajánlatunkat, kedvezményes hőszigetelés,homlokzati hőszigetelés-ről Bővebben »
Homlokzati Kőzetgyapot Szigetelés

Víztaszító

szigetelés 1

- A PAROC kőzetgyapot szigetelés nem szívja a vizet, taszítja a nedvességet. A nedvességet távól tartja a falak szerkezetétől. A PAROC kőzetgyapot szigetelés nem süpped, nem veszti el formáját, és megtartja R-érték. Tehát az R-érték az idő múlásával sem romlik. Mivel vízlepergető a PAROC homlokzati szigetelése nem rothad, és nem segítik elő a gombák és baktériumok szaporodását.

Tűzálló

hőszigetelés 1

- Kiválóan és hatékonyan gátolja a tűz terjedését az épület helyiségei között. Ellenáll a magas hőmérsékletnek akár 1000 celsius-ig.

Hangelnyelő

paroc 1

- A PAROC Homlokzati kőzetgyapot szigetelés, nem irányított szálszerkezetének, és a más szigetelő anyagokkal szembeni nagyobb testsűrűségének köszönhetően elnyeli a hanghullámokat. Ez hatékonyan csökkenti a légáramlást, és lényegében, hang terjedését. A magasabb ellenállása a levegővel szemben jobban csillapítja a hang terjedését.

Méretstabil

kőzetgyapot pipa

- A PAROC kőzetgyapot szigetelés megőrzi jellemzőit változatlanúl az idő múlásával. A hőmérséklet és a környezeti páratartalom, minimális változásokat okozhat szerkezetében.

 

Kőzetgyapot hőszigetelés homlokzati felhasználásra.

Vakolható kőzetgyapot hőszigetelés

Árakról Bővebben

PAROC FAS 3 vakolható kőzetgyapot. Kiválóan alkalmazható új illetve régi építésű valamint meglévő vájog épületek homlokzati hőszigetelés -éhez. Kapható 3cm-től egésszen 15 cm vastagságig.

  • - Testsűrűsége: 100-120kg/m3
  • - Hőszigetelő tulajdonság: 0,037W/mK
  • - Tűzállóság: A1

A PAROC kőzetgyapot kiválóan alkalmazható hangszigetelésre, magas páraáteresztő és igen hatékonyan gátolja a tűz terjedését. A rendszerben való alkalmazásához a KINGSTONE építőanyag gyártó ragasztóit illetve vakolatait ajánljuk. Minden szempontból egy magas minőségű, időtálló hőszigetelés megoldás.

_
Body
Background Color
Top
Background Color
Text Color
Link Color
Background Image
Bottom
Background Color
Text Color
Link Color